Сподели и Вдъхнови - Присъедини се към нас

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАС

Ако искаш да помогнеш на младите хора да бъдат по осъзнати и мотивирани;

Ако искаш да покажеш, чрез личната си история, че и в България, човек може да се развива и живее достойно;

Помогни ни и се присъедини към нашата инициатива и стани лектор.

Защо да стана лектор в “Сподели и Вдъхнови”?

Търсиш начин да помогнеш на общността и да окажеш положително въздействие върху живота на младите хора?

Като лектор ще имаш възможност да споделиш своя личен опит и да помогнеш на учениците да развият уменията и знанията, от които се нуждаят, за да успеят в живота.
Твоята лекция ще помогне младите хора да станат по-осъзнати и мотивирани личности, които да мечтаят, да си поставят цели и да искат да живеят и работят в България.
Не само ще промениш живота на младите хора, но и ще придобиеш ценен опит в презентирането , което може да бъде от полза за твоето лично и професионално развитие.

Освен това, личното презентиране е отличен начин да изградиш своята професионална мрежа, да увеличиш видимостта си във твоят общност и да покажеш своите умения и опит. Това също е чудесен начин да вдъхновиш младежите да поемат по собствен път към личното си развитие.

Не пропускай тази възможност да помогнеш на младите хора да осмислят живота си и да помогнеш на учителите в тяхната работа.

Регистрирайте се, за лектор по личностно развитие днес!

Какво е необходимо, за да станеш лектор?

Най-важно е да имаш желание. Чрез личната си история можеш да разкажеш за твоя път в живота, през какви моменти си минал, какви препятствия си преодолял, какви вярвания и принципи изповядваш.

Отдели време и посети няколко наши лекции пред ученици и ще видиш по какъв начин правим нещата.

Подготви си лекция на подходяща тема свързана с личната ти история. Можеш да ползваш тези препоръки за създаването на лекцията.
Когато си готов, може да изполваш тези насоки за представянето на твоята презентация пред младежката аудитория: Насоки за Представяне на Презентацията.

Посочи колко време можеш да отделиш на седмица или месец и в кои дни и часове.
Нашия координатор ще намери подходящо училище и време, така че да можеш да изнесеш лекцията си пред подходяща аудитория.

Успех! Твоята помощ е ценна за всички млади хора. Благодарим ти!

Присъедини се към нас

Анелия Минчева
0888 790286
info@share2inspire.bg

Или попълни формата, и ние ще се свържем с теб.