Сподели и Вдъхнови - Мнения

14 | 01 | 2023

г-ца Десислава 12 клас

Срещите и презентациите, които се проведоха в училище, бяха не просто полезни и интересни, а и първият път, в който в училище получихме лекция за живота. Срещнахме се с успешни хора и чухме техните лични истории. Това беше незаменим опит и вдъхнови мен и съучениците ми, че няма невъзможни неща. Специални благодарности на г-жа Анелия Минчева, която организира тези срещи и ни подари този опит.

11 | 12 | 2022

г-н Деян Савчев 12 клас

Благодаря на господин Димитър Димитров за проведената от него лекция. Той беше гост в часа ни по Финанси. Беше интересно за нас да се потопим в пътя на развитието на неговия бизнес. Желая му още много успехи 🙂

26 | 10 | 2022

г-ца Силвия,12 клас

Срещите и презентациите организирани от г-жа Анелия Минчева, г-н Христо Ишков, г-н Димитър Димитров и г-н Живко Димитров бяха изключително полезни за мен и съм щастлива,че се срещнах с толкова позитивни, умни и вдъхновяващи хора. Помогнаха ми много! Като всеки един тийнейджър в 12 клас, се чувствах объркана и притеснена за това, което предстои - матурите, избор на университет, живота. И точно те бяха хората,които ме успокоиха и насърчиха по най-правилният начин. Всички споделиха своите житейски истории за мотивация и успешен бизнес. Говорихме за финансова култура, организация, планиране, лидерство и още много неща, които не всеки би споделил. От тях научих много, а най-ценното, което получих бяха крилете (да повярвам в себе си) и вдъхновението необходимо на всяко едно дете в този период!

26 | 10 | 2022

г-ца Анджелика, 12 клас

Срещите, които организирахте специално за нас, ще помня завинаги.Христо Ишков, Живко Димитров и Димитър Димитров оставиха ярка следа в съзнанието ми. В дните, когато можехме да се докоснем до тези хора, аз ставах и идвах на училище с желание - нещо, което не ми се беше случвало много отдавна.Гледайки от стола, с възхищение и почит, осъзнах, че и аз искам един ден да вдъхновявам и да помагам на хората чрез историята и примера си.

25 | 10 | 2022

г-жа ДЕСИСЛАВА АПОСТОЛОВА - учител Су "Св. Св. Кирил и Методии" - гр. Белослав

Откакто преподавам модул от профилираната подготовка по предприемачество, все по-често осъзнавам, че ние учителите няма как да знаем всичко, но можем да създадем колкото се може повече възможности учениците ни да срещат професионалисти, от които да черпят опит и вдъхновение. Срещата с предприемачи или хора, които са успели в професионален план окуражава младежите да си поставят високи цели, да поемат премерени рискове и да не се отказват пред лицето на това, което първоначално изглежда невероятно и невъзможно. Голяма част от учениците споделиха, че “си тръгват” мотивирани и вдъхновени.