Семинар "Пътешествие за лидери" организиран за директорите на Варненските училища

Семинар "Пътешествие за лидери" организиран за директорите на Варненските училища

22 | 07 | 2023

На 22.юли  приключи първата част от семинара "Пътешествие за лидери" организиран от движението Сподели и Вдъхнови. 
Участие взеха 20 директори от основни, средни и специализирани училища от Варна и областта, както и 4 ма представители на бизнеса. Обсъдихме интересни казуси, теми и практически инструменти, подкрепящи ефективното лидерство, управлението на хора и мениджмънт процеси. 
Искрено благодарим на професионалния коуч и тренер Владимир Борачев, който с ентусиазъм и желание сподели своя опит и представи различни инструменти за ефективно ръководство.
Взаимното обучение между опитните директори, младите директори и бизнесмените представи нови гледни точки и даде повод за много положителни емоции. Въпреки ограниченията в образователната сфера, уверен съм, че заедно можем да подготвим децата на България да станат мотивирани личности, стремящи се към развитие в нашата родина. 
Всеки участник получи подарък от Димитър Димитров - книгата "Пътешествие за лидери" с автор Владимир Борачев - прекрасен наръчник за управление на хора, себепознание и лидерско развитие. 
Благодарим на всички участници за вдъхновяващото взаимодействие и позитивната обратна връзка. Вярваме, че заедно можем да променим българското образование да стане на световно ниво.
Не на последно място, благодарим на Ардес Информационни Технологии ЕООД и Фрутела 2011 ЕООД, които със своето дарение направиха този семинар възможен!

Подобни публикации