ОТЧЕТ от благотворително събитие-преживяване с кауза „ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ ДЕЦА“ (с участието на Тодор Добрев)

ОТЧЕТ от благотворително събитие-преживяване с кауза „ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ ДЕЦА“ (с участието на Тодор Добрев)

29 | 01 | 2024

Вечерта на 18 януари 2024г. повече от 40 души присъстваха на първото за Новата година благотворително събитие-преживяване с кауза „ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ ДЕЦА“ организираното от СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ 🔥. Гост-лектор бе Тодор Добрев, който представи своята авторска лекция "Приказка за Дядо Коледа". След „официалната“ част бе организиран скромен коктейл, след който сумата на събраните дарения, след приспадането на разходите, възлезе на 800лв.


Тодор Добрев е един от лекторите-доброволци от екипа наСПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ 🔥, като в професионален план е създател и управляващ партньор на технологична компания TEMPUS.bg, съосновател и член на УС на ИКТ Клъстер Варна, както и съосновател и партньор в редица компании работещи в технологичния, рекламния и туристическия сектор. В своята лекция с провокиращото заглавие "Приказка за Дядо Коледа" Тодор сподели в неговия характерен стил, изпълнен с много примери, истории и тънко чувство за хумор, своето виждане за изборите, които правим и тяхното влияние в живота ни, както нашия, така и на заобикалящия ни свят.


След приключването на събитието, всички присъстващи бяха поканени да останат на малък коктейл по време на който, всеки имаше възможност да сподели свои мисли и идеи по темата за образованието и по какъв начин, ние, хората, които сме извън училищните сгради, родителите, бизнеса и въобще общността ни като цяло, бихме могли да подкрепим процеса на израстване на нашите деца и техните учители, които работят ежедневно с тях. За чудесната и приповдигната атмосфера по време на коктейла помогна жеста на г-н Иван Косев, собственик на Винарна Косев, който осигури възможността всеки от присъстващите да каже наздраве на останалите с чаша прекрасно вино от неговата изба, която бе представена много накратко и по блестящ начин от зам. председателя на българската асоциация на сомелиерите и виноценителите – Георги Филипов. Кетъринга за коктейла този път беше осигурен от Димитър Димитров, собственик на АРДЕС ИТ и един от съучредителите на Сдружението ни.  

 

 

Благотворителното събитие бе ОСМОТО поредно организирано от СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ 🔥 с цел събиране на средства, които да се използват за подкрепа на развитието на учителите и най-вече на техните ученици, които скоро ще завършат училище и ще поемат по своите вълнуващи пътища в Живота към изненадите, които ги очакват.

 

Събитието се проведе в Nicotea - склад за култура, като традиционно благодарим на сем. Дипчикови, че бяха наши домакини за пореден пъти се бяха погрижили всичко да си е на мястото.

 

По-долу може да се запознаете с финансовия отчет от събитието/та:

Сумата на събраните дарения по време на срещата бе в размер на 820лв.

Сумата на събраните дарения по време на коктейла бе в размер на 230лв.

Обща размер на събраните дарения: 1050лв

Разход: 250 лв. за наем зала

Остатък: 800 лв.

От предходните събития (проведени през март, април, май, юни, септември, ноември и декември 2023г.) имаме остатък от 3479лв.


Или общо, след осемте проведени събития, в касата на СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ имаме налични средства от събрани дарения в размер на 4279лв.♥️

 

Благодарим ви от все сърце за присъствието, подкрепата, осъзнатостта и споделеността на всеки един момент!

 

Следваща ни отворена среща ще бъде на 15 февруари, четвъртък, от 18:30ч., когато ще имате възможността да преживеете лекцията на ******** (не се чете ). Очаквайте допълнителна информация за събитието в началото на февруари.
P.S. Ако не сте успели да присъствате, но искате да подкрепите СПОДЕЛИ и ВДЪХНОВИ 🔥и нашите инициативи, можете да го направите чрез банков превод на сума в размер избран от Вас:

 

Бенефициент: "Сдружение с нестопанска цел Сподели и Вдъхнови"

IBAN: BG91FINV91501217670043

BIC: FINVBGSF

Валута: BGN

Банка: Първа инвестиционна банка

Основание: Дарение за „Сподели и Вдъхнови“